Aquesta coca la faig molt sovint, es molt fàcil de fer i es molt bona (si t´agrada la xocolata) Es ideal per si no tens gaire temps i vols quedar bé. La faig de quan tinc convidats sorpresa o quan em conviden per sorpressa!.
Ah! i quan he de portar esmorzar a la feina, que son molts, i les faig en cadena!!
Ingredients:
Pasta de full (Jo la compro congelada, uns paquets que en venen dos fulls allargats.)
Xocolata de cobertura tipus Postres...
Mantega
Fruits secs (avellanes, nous panses, ametlles...)
1 ou per pintar
Cigrons crus (perqué no pugi la massa)
Les cuantitats de xocolata i mantega depenen de la mida de la pasta de full, però per dues com les dela foto, faig servir uns 200g de xocolata i uns 75 de mantega.
Si la massa es congelada es deixa descongelar.
1.S´estira amb un corró mirant que no perdi la forma.
2.Es talla a tot voltant una tira d´un dit mes o menys. Aquesta tira s´enganxa a sobre de la pasta de full, a tot el voltan amb una mica d´ou batut.
3. Es punxa tota la pasta amb una forquilla (menys els voltant) i jo l´omplo amb cigrons secs, perqué la pasta de full no pugi del mig, i dels voltants si. Algúna vegada ho he provat sense els cigrons i sempre s´infla! Els cigrons els guardo i es faig servir altres vegades, fins que els pobres ja no poden mes...
4.Es pinta el voltant amb l´ou batut, i es cou al forn a uns 200ºC fins que estigui cuita. A vegades trec els cigrons quan ja quasi està cuita, pq es cogui el fons. La deixem refredar.
Desfem la xocolata amb la mantega al microones, o al bany maria (jo faig servir el micro per tot!) Omplim la coca amb la xocolata i a sobre hi posem els fruits secs que tinguem, tallats petits o sencers es igual. I si sobra una mica de xocolata, la poso per sobre fent unes ratlletes per decorar i ... ja està!
També l´he fet amb pasta de full fresca i rodona, els passos son els mateixos, i també queda molt bé
5 comentaris:
Gracias por visitarme y asi tambien puedo yo visitarte a ti, con tus permiso me quedo un rato a ver que tienes ademas de esta estupendo hojadre de chocolate
un peto
miquel
Quina idea més bona, i ràpida!
Molt bé! Si que m'agrada la xocolata.. bé, m'encanta. Amb la pasta de full queda més que bo. Apa que a la feina si que els tens contents... Petons,
Qué coca...! pero lo que me ha gustado de verdad son las galletas de abajo.
Una maravilla
Gràcies a tots per els vostres comentaris, i les vostres visites!
Petons
Publica un comentari a l'entrada